به گزارش سرويس استان هاي خبرگزاری حوزه از مشهد وی گفت: جامعيت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري، نخستين وجه اشتراك آن دو است.
وي با بيان اين كه حدود 20 وجه اشتراك حضرت امام و مقام معظم رهبری را احصاء نموده است، افزود: در طول تاريخ حوزههاي علميه، افرادي در يكي از زمينههاي فقهي، اصولي، فلسفي، مسائل سياسي و ... در اوج بودهاند اما فردي همچون امام خميني (ره)، فيلسوف، مفسر، فقيه، اصولي و جامع جميع علوم اسلامي بود و در ساير عرصهها به نقطه اوج رسيده بود و امروز اين جامعيت در مقام معظم رهبری ديده ميشود.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران ، عدم اتلاف وقت را از ديگر ويژگيهاي مشترك بين امام خميني (ره) و آيت الله العظمي خامنهاي برشمرد و ابرازداشت: طبق محاسبه بنده، امام راحل 200 سال عمر كرده زيرا از تمام لحظات عمرش به صورت مضاعف استفاده نموده است.
حجت الاسلام و المسلمين رحيميان، در ادامه يكي ديگري از ويژگيهاي مشترك بنيانگذار جمهوري اسلامي و مقام معظم رهبري را ابعاد فقهي و تخصص در علوم اسلامي عنوان و خاطر نشان كرد: اين دو بزرگوار هرگز به دنبال مرجعيت نبودهاند؛ در حالي كه در زمينههاي مختلف فوق متبحر بوده و اجتهاد دارند.
وي درباره انتخاب آيت الله العظمي خامنهاي به عنوان رهبر انقلاب اسلامي از سوي مجلس خبرگان رهبري، يادآورشد: خانم مصطفوي، دختر امام (ره)، به بنده گفت كه پس از بركناري آيت الله منتظري، خدمت امام راحل عرض كردم كه با اين اتفاق، اوضاع چه خواهد شد، كسي را نداريم. در اين لحظه امام خميني (ره) فرمودند: «چرا، داريم؛ همين آقاي خامنهاي».
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران، به سياستمدار بودن امام خميني (ره) و ابتكار عمل ايشان و انفعال غرب در برابر سياست مداري بنيانگذار جمهوري اسلامي، اشاره و خاطرنشان كرد: اين اشراف، بصيرت، آگاهي و تسلط بر مسائل سياسي، يكي ديگر از برجستگيهاي امام راحل بود كه در شخص مقام معظم رهبري نيز ديده ميشود.
وي با اشاره به تحير و تعجب افراد مختلف شخصيتها و كارشناسان علمي، هنري، سياسي، اجتماعي و ... از دقت نظر و تسلط رهبر معظم انقلاب اسلامي نسبت به مسائل گوناگون، ابرازداشت: با توجه به توقعات و انتظارات دنيا و به ويژه مسلمانان و شيعيان، اين دقت نظر و جامعيت در وجود آيت الله العظمي خامنهاي بروز و ظهور دارد.
حجت الاسلام و المسلمين رحيميان، توجه خاص و انس با قرآن را از ديگر ويژگيهاي مشترك امام راحل و مقام معظم رهبري برشمرد و گفت: امروزه به خاطر پيگيريهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي، موج توجه روز افزون نسبت به قرآن كريم در جامعه ايجاد شده است.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران ، اهتمام به نظم اجتماعي را از ديگر امور مشترك در ويژگيهاي امام راحل و رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: اين دو بزرگوار در كردار و رفتار خود به زهد و ساده زيستي و «اشداء علي الكفار و رحماء بينهم» عمل نمودهاند.
وي با تأكيد بر اين مطلب كه امام خميني (ره) در ابتداي حضور در نجف در حالي كه غريب بود، با هيچ يك از گروهها و عناصر منحرف، ائتلاف نكرد، اظهارداشت: به همين دليل و با وجود اين خط و مسير، كسي كه مورد حمايت ضدانقلاب، منافقان، بهائيان، اسرائيل، آمريكا و ... است، نميشود كه پيرو خط امام (ره) باشد.
حجت الاسلام و المسلمين رحيميان، با اشاره به جایگاه مسجد و نقش آن در سلامت جامعه اظهارداشت: امروزه غرب با استفاده از ابزارهاي مختلفي چون ماهواره، اينترنت و ...، در جوامع مختلف به تخريب دين و انسان و ايجاد بلا و آفت ميپردازند كه بر اساس احادیث و روایات، تنها كساني كه اهل مسجد هستند، در عافيت و سلامت خواهند بود.
* مساجد خاستگاه و پایگاه شهدا بوده است
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امو ايثارگران، منشأ شكلگيري انقلاب اسلامي، پيروزي آن و دفاع مقدس را مسجد عنوان و خاطر نشان كرد: خاستگاه و پايگاه شهدا نيز، مساجد بودهاست.
وي افزود: مساجد و ائمه جماعات در دوران مختلف و به ويژه در زمان فتنه، نقش اساسي در صيانت و پاسداري از انقلاب و نظام را داشته و دارند.
گفتني است در اين مراسم كه در حسينيه امام رضا (عليه السلام) مشهد برگزار شد، از چند تن از پيشكسوتان و كساني كه در طرح «احياء برگزاري نماز صبح در مساجد»، فعاليت موفقي داشتند، تقدير شد.